No vil æ færra til Mexico


Hjem > 2007/2008: Sydamerika > 10. /11. Nov 2007

10.11.07

Nå er alt klappet og klart. Det er lørdag morgen, om 5 timer går turen ut til Gardemoen. Alt er nesten ferdigpakket, bare noen småting å ordne først. I går ble syklene tatt inn og de siste krukkene med sommerblomster avviklet. På nettet ser jeg at det er meldt snevær i hele Skandinavia. Nå er vi klare for 3 måneder på den andre siden av kloden.

Det er tidlig vår der vi skal tilbringe de første ukene. I Pto Montt hvor vi skal ta båten, er det varslet mellom 11 og 16 grader i neste uke og videre sørover blir det litt kjøligere. Det er først om en måneds tid når vi reiser nordover i Argentina at vi får skikkelig sommervarme.

Sist vi var i Santiago bodde vi på et flott, lite hotell i bydelen Las Condes. Forsøkte å komme i kontakt med hotellet, men det viste seg at det var stengt. Har funnet oss et annet hotell for de første to nettene.

S.

11.11.07

Vel framme i Santiago. Turen gikk helt fint bortsett fra litt forsinkelse i Sao Paulo. Er nå installert på hotellet, La Fayette Hotell i bydelen Providencia. Ikke helt topp hotell, men hva kan man forvente for 50 $ natta.

Er nettopp kommet inn på hotellet etter en liten middag på byen. Været her er nydelig, 26 grader og litt bris. Bak byen kan vi se Andesfjellene med snekledde topper. Nå skal vi slappe av etter flyreisa og middagen. Skriver mer i morgen.

S.