No vil æ færra til Mexico


Hjem > 2007/2008: Sydamerika > 8. Jan. 2008

8.1.08

Etter 17 netter i San Rafael er det på tide å komme seg videre. Det har vært noen fredelige og gode dager. Vi har fått faste rutiner, føler oss nesten som lokale, og har blitt på hils med folk i nærmiljøet vårt.Vi anses nok som ganske eksotiske, og da Svein en dag kom ut i gata alene lurte en mann på hvor jeg var. Absolutt et hyggelig sted å være, med åpne og vennlige menneser. Nå er høysesongen i gang, og det øker på med gjester på hotellet vårt. De siste dagene har det blitt mye folk både i bassenget og rundt grillene. Stort sett folk fra Buenos Aires-området som kommer hit på ferie. Vi er fortsatt de eneste utlendingene på hotellet. Nesten de eneste utlendingene i hele byen ser det ut til. Behovet for å lære spansk er stadig økende. Det hadde vært så fint å kunne snakke ordentlig med folk.
I kveld avslutter vi oppholdet med grilling av kjøtt med salat og gode viner til. Slakteren har valgt ut det beste asadokjøttet han kunne finne, kuribbe og et stykke rent kjøtt. Det ser litt pussig ut, men det er slik argentinerne vil ha det, og da får det bli slik for oss også, det kan bli lenge til neste mulighet. Vi grillet noen deilig entrecoter for et par dager siden. Familien som grillet ved siden av oss var ikke imponert. De mente vi var blitt lurt!
Imorgen drar vi til Mendoza by for en overnatting, og deretter bærer det over Andesfjellene hvor høyeste krysningspunkt er 3860m. Etter en natt i Santiago flyr vi ut til Påskeøya for 10 dager. Det blir spennende! Alt går etter planen, og planen forandres stadig.Det er slik det skal være. 
AB