No vil æ færra til Mexico


Hjem > India 2012 > Julehilsen

Her i India har vi ikke den helt store julestemningen. Men i dag slo julen plutselig til med fullt lysshow. Hotellet er dekket med lys og pynt fra gulv til tak både inne og ute, og alt gjøres klart for den store festen i morgen. Hinduer er ikke spesielt kristne av seg. Og de har haugevis med egne høytider og feiringer i sin tro. Men julekvelden vil de ikke unnvære sier de. Vi har ikke sett noe Jesusbarn så langt, men julenissen er på plass.

Vi forstod også at det nærmer seg jul da vi begynte å få julehilsener. Takk til dere som husker på oss og sender hilsener. Vi håper på forståelse for at julen kom litt brått på oss i år, her vi vandrer mellom fordums storhet og hverdagslig fattigdom. Selv lever vi som konger med egen bil og sjåfør samt innkvartering på gode hoteller. Vi var klar over at India skulle være både heftig og intenst, og det er ingen overdrivelse. I morgen drar vi til byen Bikaner hvor vi skal feire julaften med gallamiddag på hotellet. Første juledag drar vi på kamelsafari med overnatting i telt i ørkenen til 2. juledag. Og så er vel jula over for i år. Ingen stall og krybbe denne gang, men det går vel bra det også.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og alt godt for det nye året.
Reisebrev og bilder legges stadig ut på vår hjemmeside http://reisefot1.no for de som vil vite mer om hvordan vi har det i India.

De beste julehilsner fra
Anne-Berit og Svein