No vil æ færra til Mexico


Hjem > Sydamerika og Antarktis - 2017 > Reiserute
Vi starter turen 13. oktober med fly fra Oslo til Montevideo, Uruguay. Mellomlanding i Paris. Først tar vi to netter i Montevideo før vi leier en bil og kjører rundt i landet. Tilbake i Montevideo går vi ombord i Hurtigrutens M/S Midnatsol som tar oss på et 18 dagers cruise til Antarktis. Vi har gjort noe tilsvarende tidligere og satser på at det blir like fint denne gangen også. Cruiset ender i Punta Arenas i Chile hvor vi tar fly til Santiago. Etter noen dager i Chile går ferden videre til Argentina med buss. Vi har en del plasser her vi skal besøke og den 10 desember flyr vi hjem fra Buenos Aires.
16.10.17
I morgen starter vi på en liten biltur rundt i Uruguay. Første stopp er Treinta y Tres. En liten by inne i landet. Så får vi se hvor vi havner videre. Men dette er planen.
Det gikk ikke som planlagt. Dette ble det i stedet. Det ble meldt regn og det fristet ikke med 4 timer i regnet til Treinta y Tres. På nettet fant vi vingården Finca Piedra og dro dit i stedet. Halvannen times biltur fra Montevideo.